O Nas

Pred časom sva se ustanovitelja in lastnika podjetja Corpocabana d.o.o. sprehajala po mestu Rio de Janeiro v Braziliji in ob koncu potovanja iskala darila za najine nečake. V eni izmed izložb sva ugledala nedrsne nogavičke in copatke, ter se v njih nemudoma zaljubila. Pisani, navihani, razigrani, PA ŠE DIŠIJO?!?! Copatki resnično odsevajo duh fascinantnega mesta Rio de Janeiro. Ko sva ugotovila, da so v celoti narejeni v Braziliji in da jih že desetletja izdelujejo v podjetju, ki velja za eno vodilnih v Južni Ameriki, pa nisva imela nikakršnega dvoma več. Odločila sva se, da jih predstaviva tudi v Sloveniji. Poimenovala sva jih Cabanitos, jim dodala nekaj najinega, ter jih tako predstavljava v spletni trgovini www.cabanitos.com.

Copatki in nogavičke, ki jih najdete v spletni trgovini, so torej v celoti narejeni v Braziliji. Že desetletja tam razveseljujejo starše in otroke, male in velike. So elastični, prilagodljivi in narejeni iz kvalitetnih materialov s pomočjo najsodobnejše tehnologije izdelave.

Sprehodite se po spletni trgovini http://www.cabanitos.com/ in izberite vašim malčkom model, ki vas najbolj navdušuje. Upava, da bodo navihani in dišeči copatki, zabavne in igrive nogavičke ter ostali artikli Cabanitos tudi vam v veselje. 

In ... kot bi rekli v Braziliji: Seja bem vindos, e obrigado (Dobrodošli in hvala).   ;)


Corpocabana d.o.o.

Maleševa ulica 44

1000 Ljubljana

Id za DDV: 19180664

Datum vpisa v sodni register: 23.04.2015